2013 YGS Sınavında Hatalı Soru Var mı? Uzmanlar YGS Sorularını Yorumluyor!

2013 YGS Sınavında Hatalı Soru Var mı? Uzmanlar YGS Sorularını Yorumluyor!
YGS Sorularını Uzmanlar Nasıl Değerlendirdi?

Alanında uzman eğitimciler YGS'yi yorumluyor!

Sorular Nasıldı?

Öğrenciler Hangi Alanda Zorlandı?

Hatalı Soru Var mı?

Tüm Yorumlar birazdan 

 24 Mart 2013 YGS sınav soruları ve çözümleri trt haber ve trt okul kanallarında yapılacak. 24 mart 2013 ygs sınav soruları çözümleri trt haber ve trt okul kanallarında saat: 14:30 dan itibaren yayınlanacak. YGS sorularının çözümleri canlı yayını sadece trt ekranlarında yayınlanacak. YGS Sınav Sorularının cevapları başka kanallarda olmayacak. Verdiğimiz linkleri tıklıyarak 24 mart ygs sınav sorularının çözümlerini izleyebilirsiniz. Linkler canlı yayın linki olduğu için tam saatinde açmanız neticesinde YGS sorularının çözümlerini izlemeniz mümkün olacaktır.

Binlerce genç beynin girdiği YGS'de gözler şimdid e ilk etapta sınavda çıkan sorular ve bu soruların çözümlerine odaklanmış durumda. Sınav yapıldıktan sonra ÖSYM'nin internet sitesine girebilir ve soru / cevaplara ulaşabilirsiniz. Ayrıca YGS soru çözümleri sınavın ardından ekranlara gelecek. YGS soru çözümleri, sınav sonrası 24 Mart Pazar günü saat 14.30’dan itibaren ortak canlı yayınla TRT Haber ve TRT Okul’da yayınlanacak. Ayrıca soru çözümleri TRT resmi sitesinden ve ygstrt.com adresinden de takip edilebilecek.

YGS sınavında sorulan tüm soruların cevapları, çözümlemeli olarak öğrencilere aktarılacak. Öğrenciler de bu cevaplara göre alabilecekleri puanları aşağı yukarı hesaplama imkanına kavuşacak. Soruları televizyonda uzmanlar çözümleyecek ve öğrencilere de detaylı olarak anlatacak. Böylece kafalarda soru işareti de kalmayacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.