2013 YGS sonuçları için bekleyiş arttı

2013 YGS sonuçları için bekleyiş arttı
YGS sınav sonuçları ne zaman açıklanır. 2013 YGS sonuçları için açıklanma tarihi merak ediliyor.

2013 YGS sonuçları 'nın açıklanacağına dair OSYM resmi bir açıklama yapmamıştır. ÖSYM bugüne kadar hiç bir sınav sonucunun şu gün açıklanacağına dair duyuru yapmamaktadır. Sadece açıklanacağı gün saatini söylemektedir. Onun için YGS sonuçları açıklanma tarihi hakkında ÖSYM açıklama yaptı haberlerine inanmayınız.

2013 YGS sonuçları için açıklanma tarihi merak ediliyor. YGS sınavı 24 mart 2013 günü yapılmıştı. YGS sınav soruları ise aynı gün saat 14:30 'da TRTHaber ve TRTOkul kanalından canlı olarak çözülmüştü.

YGS sınavına giren öğrenciler tahmini olarak kaç net yaptıklarını ve tahmini olarak ne kadar puan alacağını bilmektedir. Fakat resmi sonuçları gelmeden kimse rahat etmiyor. YGS sonuçları'na çok az bir zaman kaldı. Nisan ayı ilk haftasın'da açıklanması bekleniyor.

2013 YGS sonuçları ne zaman açıklanır

YGS sınavı geçen sene 20 gün içinde sonuçlar açıklanmıştı. 24 mart 2013 günü yapılan ygs sınavı geçen seneki ygs sonuçları 'na göre kıyaslandığında 14 Nisan 2013 'e kadar açıklanması beklenmekte. Ama OSYM başkanı daha önce açıklamak için çalışıyoruz diye açıklama yapmıştı.

Fakat OSYM başkanı daha erken açıklamaya çalışacağız diye canlı yayında bildirmişti

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.