2013 YGS ( Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ) sınav giriş yerleri

2013 YGS ( Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ) sınav giriş yerleri
2013 YGS ( Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ) sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

2013 YGS ( Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ) sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

2013 ygs giriş yerleri ne zaman açıklanacak? 2013 ygs giriş yerlerinin artık açıklanması bekleniyor. Henüz osym tarafından ygs giriş yerleri açıklanmamıştır. Bu ay açıklanması beklenen 2013 ygs giriş yerleri osym.gov.tr tarafından açıklanacak. 2013 ygs giriş yerlerinin belli olmasının ardından sınav tarihinin olduğu günden önce giriş yerlerinin kontrol edilmesi gerekmektedir.

2013 YGS sınavı ne zaman yapılacak

2013 ygs giriş yerlerinin ne zaman açıklanacağı en büyük soru şuanda. Peki 2013 ygs giriş yerleri bilgisi ne zaman açıklanacak? 2013 YGS ( Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ) 24 Mart 2013 Pazar günü yapılacak. 2013 ygs giriş yerlerininde en geç bu ay içerisinde açıklanması bekleniyor. 2013 YGS ( Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ) sınav giriş yerleri tüm detayları ile bütün bilgiyi internet sayfamızdan öğrenebileceksiniz.

Ösym tarafından yapılacak olan  2013 YGS ( Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ) için geri sayım başlası. 24 mart Pazar günü yapılacak olan YGS’de şuan en çok merakla beklenen şey  2013 YGS ( Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ) sınav giriş yerleri nin açıklanması.ÖSYM  2013 YGS ( Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ) sınav giriş yerlerini en geç sınava 3 hafta kala açıklaması gerekiyor. Genellikle YGS sınavına 2-3 hafta kala  2013 YGS ( Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ) sınav giriş yerleri açıklanıyor.

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’na girecek olan üniversite adayları doğal olarak sınava hangi okulda gireceklerini merak ediyorlar. 2013 YGS ( Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ) sınav giriş yerleri bu ay açıklanacağını düşünülmektedir.. ÖSYM ( Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ) tarafından 2013-YGS’ye giriş yerlerinin sınavdan en az 2-3 hafta önce açıklanması gerekiyor.  2013 YGS ( Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ) sınav giriş yerleri hakkındaki gelişmeler internet sayfamızda olacak.herkesin bildiği üzere ÖSYM’ye sınav başvuruları yaparken 2 tane il seçme hakkımız var. 2013 YGS ( Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı )’na girmek için sınava girmek istediğiniz şehir ve bir yedek il yazarak YGS’ye başvuruda bulunuyorsunuz. ÖSYM de sistem tarafından sınava girebileceğimiz okullarda eyr belirlemesi yapıyor.  

2013 YGS ( Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ) sınav giriş yerleri bu şekilde belirleniyor. ÖSYM  2013 YGS ( Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ) sınav giriş yerlerini tabi ki sınava girecek olanları, okullara yerleştirirken verilen bilgiler doğrultusunda yapıyor.

2013 YGS ( Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ) sınav giriş yerlerinin açıklanacağı tarihte ÖSYM tarafından belirlenecek ve yine osym.gov.tr adresinden açıklanacak. Sizde  2013 YGS ( Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ) sınav giriş yerleri ni osym.gov.tr ile eş zamanlı olarak internet sitemizden öğrenebileceksiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.