2013 Yılının İlk Çeyreğinde Öğretmen Ataması Yapılacak

2013 Yılının İlk Çeyreğinde Öğretmen Ataması Yapılacak
Beyaz Tv'de her sabah yayınlanan Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiye programında, Sunucu Tahir Sarıkaya Meb'ten aldığı bilgi doğrultusunda 2013 yılının ilk çeyreğinde öğretmen ataması olacağını söyledi.

Program Sunucusu Tahir Sarıkaya öğretmen atamaları konusunda yaptığı açıklamalar  sizler ile...

Şimdi Şubat'ta öğretmena atamaları var mı yok mu tartışmaları var şimdi meb bir açıklama yapmıyor öğretmen ataması olup olmadıgına dair.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan Milli Eğitim Bakanıyla geçtigimiz hafta bir görüşme yapmış bu bilgiyi sağlam yerlerden aldım kaynagım sağlam Başbakan bana sayı getirin demiş Milli Eğitim Bakanına. Ögretmen ihtiyacı ile ilgili bu sayıya göre bir atama tarihi verilecek ogretmenlere çağrıda bulunuyorum sabırlı olun atamalar 2013 yılının ilk çeyreginde atama olacak bu konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlıgında aldıgım bilgileri söylüyorum Milli Eğitim Bakanlıgında Başbakana bir sayı verecek diyelim.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.