2014 Ağustosta Kaç Öğretmen Atanacak

2014 Ağustosta Kaç Öğretmen Atanacak
MEB, "2014'te öğretmen ihtiyacı 121 bin 763'tür." açıklaması yapmıştı. Önümüzdeki Şubat ve Ağustos aylarında alınacak öğretmen sayısı açıklandı.

Başbakan Erdoğan, "Şubat ayında yeni bir atama yapacak, buna 10 bin öğretmen daha ekleyeceğiz. Ağustos'ta öyle zannediyorum ki 40 bin öğretmen daha ilave edeceğiz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Öğretmenevi'nde yaptığı konuşmada, eğitimcilerin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Atama bekleyen öğretmenler ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Şubat ayında yeni bir atama yapacak, buna 10 bin öğretmen daha ekleyeceğiz. Ağustos'ta öyle zannediyorum ki 40 bin öğretmen daha ilave edeceğiz." dedi.

Kaynak:

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.