2014 İl Dışı Yer Değiştirme Sonuçları Açıklanıyor

2014 İl Dışı Yer Değiştirme Sonuçları Açıklanıyor
2014 İl Dışı Yer Değiştirme Sonuçları Açıklanıyor

2014 İl Dışı Yer Değiştirme Sonuçları Açıklanıyor .. Birçok öğretmenimizin büyük bir heyecanla beklediği iller arası öğretmen atama sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı atama ve yer değiştirme takviminde yer alan ve 24-26 Haziran 2014 tarihleri olarak belirtilen il dışı atama sonuçları için büyük gün geldi. Daha önce mebbis sistemi üzerinden tercihlerini gerçekleştiren öğretmenlerimiz bugün sonuçları beklerken sürekli siz değerli okuyucularımızın yanında olacakğız.

Bir atama ve yer değiştirme dönem,nde daha en çok tercih edilen site olmanın vermiş olduğu gururla bugün il dışı atama sonuçları heyecanını siz değerli okuyucularımızla beraber yaşıyoruz. Gün içierisnde anlık gelişmeleri siz değerli okuyucularımıza aktaracak ve sonuçlar açıklanır açıklanamaz eş zamanlı olarak siz değerli okuyucularımza aktaracağız. İl dışı atama sonuçları atama.meb.gov.tr adresinden açıklanacaktır. Böylece il dışı atama sonuçları açıklandığı andan itibaren minimum puanlar, değerlendirmeler ve il dışı atamaları için gerekli işlemler sayfamızda olacaktır. 

-Sonuç Sayfasına Ulaşmak İçin Tıklayınız

Şuan sonuç sayfasına 2014 il dışı atama sonuçları eklenmemiştir. Sonuçlar eklendiği an siz değerli okuyucularımıza aktaracağız.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.