2014 KPSS önlisans sonuçları ne zaman açıklanıyor

2014 KPSS önlisans sonuçları ne zaman açıklanıyor
2014 yılı KPSS önlisans ve ortaöğretim sınavı cumartesi ve pazar günü olmak üzere 2 oturumda tamamlandı.

2014 yılı KPSS önlisans ve ortaöğretim sınavı cumartesi ve pazar günü olmak üzere 2 oturumda tamamlandı. Sınavdan çıkan memur adayları 2014 kpss sonuçları 'nın bayramdan önce açıklanma ihtimali olup olmadığını öğrenmek istiyor.

OSYM'in şu tarihte açıklanacak diye resmi bir açıklaması bulunmamaktadır. En son yapılan kpss sınavı yani 2 sene önceki sonuçlara göre bir kıyaslama yaptığımızda KPSS sonuçlarının bayramdan sonra açıklanacağını görmekteyiz. Geçen yıl kpss sonuçları tam 30 günde açıklanmıştı.

2 sene içerisinde OSYM bir çok sınav ve yerleştirme sonuçlarını kısa bir süre içinde açıklasada 2014 KPSS sonuçları'nın büyük ihtimal bayramdan sonraki hafta açıklanacak.

2 SENE ÖNCEKİ KPSS SONUÇLARI BİLGİLERİ

22 Eylül 2012 ve 23 Eylül 2012 tarihlerinde: yapılan 2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans sınavlarınındeğerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Sınavların sonuçları, 23 Ekim 2012 günü saat 11.30'den itibaren ÖSYM'nin http://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar, sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Sınavların sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler ekte verilmiştir.

Kaynak:

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.