2014 LYS Başvuruları Ne Zaman Sona Erecek

2014 LYS Başvuruları Ne Zaman Sona Erecek
2014 lys ne zaman, 2014 lys başvuruları sınav ücreti kaç tl, bu yazımızda sizler için lys başvuru ücreti ve yatırılacak bankaları vereceğiz.

LYS Başvuruları bu yıl 21-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Geçtiğimiz yıl başvuru ücreti 25 TL idi ve bu yıl da ücretin değişmeyeceği tahmin ediliyor. Her sınav için ayrı ayrı ücret ödenecek. Bu yıl 5 farklı türde LYS sınavı yapılacak ve her sınav için ayrı ayrı başvuru ücreti yatırılacak. Başvuru ücretlerini Ziraat Bank şube ve ATM’lerinde, Vakıfbank, Akbank, TEB, Kuveyttürk, Denizbank ve PTT şubeleriyle ATM’lerinde yapabilirsiniz. Ayrıca ÖSYM internet sitesindeki ödemeler kısmınndan kredi kartı veya banka kartı yardımıyla da ödemelerinizi yapabilirsiniz. Ödemelerde banka hesabına sahipseniz internet bankacılığı yöntemini de kullanabilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.