2014 LYS giriş belgeleri yayınlandı - tıkla hangi okulda sınava gireceğini öğren

2014 LYS giriş belgeleri yayınlandı - tıkla hangi okulda sınava gireceğini öğren
LYS giriş belgeleri ÖSYM'nin resmi internet stesinden yayınladı. 2014 LYS adayları giriş belgelerini T.C kimlik no'ları ile öğrenebilir.

2014 LYS başvuruları geçtiğimiz haftalarda sona erdi. ÖSYM bugün  LYS giriş belgelerini yayınladı. 2014 LYS‘ye başvuran binlerce adayın sınava gireceği yer  https://ais.osym.gov.tr/ adresinden yayınlandı.  LYS adayları, sınav giriş belgelerini, kimlik numaraları ve aday şifreleriyle  aşağıdaki linkten öğrenebilecek .ÖSYM Başkanlığından yapılan açıklamada, 14-15 ile 21-22 Haziran tarihlerinde yapılacak 2014 Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) başvuran adayların, sınavlara girecekleri bina/salonlara atanma işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.