2014 LYS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

2014 LYS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak
2014 LYS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak hakkındaki yazımızı sizler için hazırladık.

LYS tercihleri 17 temmuz tarihinde sona erdi ve ÖSYM’nin kılavuzuna göre kayıtların da 1-5 eylül tarihleri arasında olacağı biliniyor.

ÖSYM’den gelen açıklama doğrultusunda 2014- ÖSYS kılavuzu ÖSYM’nin web sitesinde yer alıyor ve adaylara ön bir bilgi veriyor.

Bundan ötürü adayların tercihlerinden önce www.osym.gov.tr adresine girerek yükseköğretim programları ve kontenjanları kılavuzunu dikkatle incelemeleri tercih sürecinde çok faydalı olacaktır. 7-17 temmuz arasında yapılan terichlere göre adayların yerleştirilmesi ise en geç 1-5 eylül tarihinde gerçekleşecek.

Geçtiğimiz senelerde 1 hafta içerisinde açıklanan tercih sonuçlarının bu senede farklı bir durum göstermeyerek 24 temmuz tarihinde en geç açıklanmasını tahmin ediyoruz. Tercih sonuçları belli olduğunda sayfamızda bu durumu anlık olarak güncelleyip sizlere sunacağız.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.