2014-MHUY Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

2014-MHUY Yerleştirme Sonuçları Açıklandı
2014 Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı (2014-MHUY): Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

DUYURU
(20 Nisan 2015)

2014 Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı 
Özel Yarışma Sınavı (2014-MHUY): Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

2014 Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı (2014-MHUY)  puanları ile sözlü sınav puanlarından oluşturulan Özel Yarışma Sınavı Puanlarına göre adayların tercihlerine yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. 

Yerleştirme sonuçları 20 Nisan 2015 günü saat 16.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden açıklanacaktır. Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

                                                                                              ÖSYM BAŞKANLIĞI

2014-MHUY Yerleştirme Sonuçları

2014-MHUY Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler

2014-MHUY Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.