2014 PYBS Yerleştirme Sonuçları - Tıkla öğren

2014 PYBS Yerleştirme Sonuçları - Tıkla öğren
2014 Parasız Yatılılık Ve Bursluluk Sınavı Yerleştirme Sonuçları açıklandı.

PYBS Bursuluk Tercih Yerleştirme Sonuçları (Bursluluk Sınav PYBS Tercih Sonuçları-Sorgula)

PYBS Parasız Yatılı Bursluluk Sınavı sonuçları 25 Ağustos 2014'te açıklanacak. MEB PYBS DPY Tercih Sonuçları açıklandı.

Sınav Sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız

Parasız yatılılık ve bursluluk sınavına giren milyonlarca öğrenci için tercih işlemlerinin başlayacağı tarihleri bekliyordu. Ağustosun 15'inde sona eren tercihler için öğrencilerin 9 günlük süresi vardı. Tercih süresi uzatılmayacaktır. Bu yüzden öğrencilerin tercih süresi bitmeden tercih işlemlerini tamamlamış olmaları gerekiyordu. PYBS Parasız Yatılı Bursluluk Sınavı Yerleştirme sonuçları 25 Ağustos 2014 tarihinden itibaren Bakanlığın http://www.meb.gov.tr ve http://oges.meb.gov.tr internet adreslerinde ilan edilecektir. Parasız yatılı olarak okumaya hak kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri; kazandıkları pansiyonlu okul müdürlükleri tarafından 26 Ağustos-5 Eylül 2014 tarihleri arasında saat 17:00'ye kadar yapılacaktır. Tercih işlemi öğrenci/veli tarafından http://www.meb.gov.tr veya http://oges.meb.gov.tr adreslerinden yapılabileceği gibi öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğünden de yapılabilecektir. Ancak tercih işleminin tamamlanabilmesi için öğrenci velisi tarafından tercihler okul müdürlüklerine onaylatılacaktır.

2014 Parasız Yatılılık Ve Bursluluk Sınavı Yerleştirme Sonuçları açıklandı.

Sınav Sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.