2014 Şubat Atanan Öğretmenler Ne Zaman Göreve Başlayacak

2014 Şubat Atanan Öğretmenler Ne Zaman Göreve Başlayacak
Öğretmen Atama Sonuçları 6 Şubat itibariyle Açıklandı. Peki Öğretmenler Ne Zaman Göreve Başlayacak ?

2014 Şubat ataması Ataması yapılan öğretmenler ne zaman göreve başlayacak, 2014 Şubat ataması çıkan öğretmenler göreve ne zaman başlayacak takvim açıklandı.

Kanal 24′te gündeme yönelik açıklamalar yapan MEB bakanı Nabi Avcı, dershanelere yönelik taslakta yer alan sürpriz bir düzenlemeye dair açıklamalarda bulundu.

Nabi Avcı yaptığı açıklamada : Göreve yeni başlayan öğretmenlerle ilgili stajyerlik süresi düzenlenmesi de taslakta var. Öğretmenlerin göreve başlamasının ardından 1 yılın sonunda değerlendirmeye tutulması var. Derli toplu değerlendirme var. Staj bitince değerlendirme yapılacak başarılı olamayanlar için 1 yıl daha başka yerde öğretmenin denenmesi düzenlemesi olduğunu söyledi.

Bakan Avcı Şubat ayında 10 bin Temmuz ayında ise 40 bin olacak şekilde toplamda 50 bin öğretmenin atamasının yapılacağını duyurdu.

6 Şubat tarihinde yani bugün öğretmen atama sonuçları belli oldu. Atanan öğretmenler 10 Şubat tarihinden itibaren atandıkları ilde ya da ilçede göreve başlayabileceklerdir.

Şubat ayı içerisinde bu taslağın meclisten onaylanacağını söyleyen Avcı , taslağın yerel seçimlerden önce onaylanacağının altını çizdi ve şubat ayı içerisine halledileceğini söyledi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.