2014 Şubat Öğretmen Ataması Ne Kadar Öğretmen Atanacak

2014 Şubat Öğretmen Ataması Ne Kadar Öğretmen Atanacak
2014 Şubat ayında atanacak olan öğretmen sayısı açıklandı. Şubat ataması kontenjanları ne kadar olacak ? 2014 Şubat öğretmen ataması hakkında son durum.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şubat atamasına umutlarını bağlayan öğretmenlere müjde verdi. Başbakan konuşmasında, Şubat ayında 8.000 öğretmenin emekliliğinin gerçekleşeceğine ve bu öğretmenlerin yerine toplam 10 bin öğretmen alımının yapılacağını açıkladı. Nabi Avcının henüz böyle bir açıklama yapmamasına rağmen Başbakan Erdoğan müjdeyi bizzat verdi.

MEB’in düzensiz ve aniden çıkan kararlarından bir yenisi de bu gibi gözüküyor. Şubat atamasına dair Ak partili vekillerin henüz bir bilgi sahibi olmamasına rağmen, Ak Partili Nurettin Canikli  bu konuda yorum yapmadan geçmedi.

Ak Partili Nurettin Canikli Konu Hakkında Ne Açıklama yaptı?

Canikli bir konuşmasında şunlara yer verdi; ” En son 50 bin öğretmen adayının ataması gerçekleştirildi. Tahminimize göre 10 bin öğretmen ataması daha gerçekleştirilecek.

Ancak Canikli’nin verdiği bilgiler yanlıştı. Çünkü en son 50 bin öğretmen ataması değil, 36 bin 837 öğretmen ataması gerçekleştirilmişti.

ATAMALAR BU ŞUBATTA MI YAPILACAK?

Canikli bu soruya da şöyle yanıt verdi; ” Atamalar Şubat ayında gerçekleştirilecek diye tahmin ediyorum. Ancak bu bilgi henüz net değil, zamanını net bilmesem de 10 bin kişinin atanacağı kesindir.” dedi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.