2014 YGS sınav giriş yerleri açıklandı mı? ÖSYM YGS nerede sınava gireceğim?

2014 YGS sınav giriş yerleri açıklandı mı? ÖSYM YGS nerede sınava gireceğim?
Son 15 gün kadar bir zaman kaldı ÖSYM 2014 YGS sınav giriş yerleri açıklandı mı? Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiren bu haberin takipcisiyiz.. ÖSYM YGS sınav giriş yeri nasıl öğrenilir?

Binlerce üniversite adayı öğrenciyi yakından ilgilendiren ve 15 gün kadar bir zaman kalan 2014 ÖSYM YGS sınav giriş yerleri açıklandı mı? Sınav giriş yeri sorgulama ve öğrenme hakkında bilgileri haberimizin detayında öğrenebilirsiniz.

2014 YGS giriş yerleri için sınava girecekler OSYM'den gelecek haberi bekliyor. 2014 YGS (Yükseköğretime Geçiş Sınavı) başvuruları 2 Ocak - 15 Ocak 2014 tarihleri arasında yapılmıştı. 2014 YGS giriş yerleri OSYM tarafından belirlendikten sonra YGS sınavına girecek adaylar ais.osym.gov.tr adresinden sınav yerini öğrenecektir.

YGS sınavından ortalama olarak 10 gün önce giriş yerleri belirleniyor! Sınava girecek üniversite adayları giriş yerini rahat bir şekilde bakma imkanı bulmaktadır. Üniversite sınavına girecek öğrenciler sınav giriş yerlerinin ne zaman yayınlanacağı konusunu merak etmektedir. 2014 YGS giriş yerleri ne zaman açıklanacağına dair OSYM önceden herhangi bir tarih belirtmemektedir. Fakat geçen seneye göre kıyaslama yaptığımızda 2014 YGS giriş yerleri 12-13 mart 2014 günü duyurulacağı gözükmektedir. Tabi bu tarih tamamen geçen seneye göre yaptığımız kıyaslama sonucunda çıkmıştır.

2014 YGS sınav başvuruları yapıldı ÖSYM Yükseköğretim Geçiş Sınavı olan YGSsınav giriş yerleri ne zaman açıklanacağı tam olarak bilinmiyor fakat açıklandığı anda verdiğimiz linkler hemen aktif hale gelecektir. 

Türkiye de binlerce kişinin girdiği YGS sınavı ne zaman sınav giriş yerleri açıklanacığı tam olarak bilinmiyor tahminlere göre gelecek ay sınav giriş yerleri açıklanılması bekleniliyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.