2014 Ygs Sınav Tarihi-Saati Ne Zaman?

2014 Ygs Sınav Tarihi-Saati Ne Zaman?
YGS ile ilgili uzun süredir devam eden spekülasyonlar, olacak mı olmayacak mı?, isim mi değiştirecek söylentileri 2014 ÖSYM Sınav Takviminin açıklanmasıyla beraber sona ermiş oldu ve 2014 YGS için geri sayım resmen başladı.

Avcı da Dinçer gibi sistem değişikliğinin sinyallerini veriyor fakat ortada hala net bir bilgi malesef yoktu. 2014 Ygs Sınav Tarihi-Saati bilgilerinin açıklanmasıyla beraber hala yeni bir sistem hakkında açıklama yapılmaması bu yıl da yeni bir sisteme geçilmeyeceği kanısı oluşturuyor. Sınav sistemi değişir mi sorusuna şunu ekleyerek cevap vermekte fayda var: 2012 yılından kimileri kalkıyor dedi, kimileri Ocak ayına alındı aman ha acele diye heyecanlandırdı. Ama tüm söylentilere rağmen sınav ne iptal oldu ne de Ocak ayına çekildi. Kısacası bu yıl da YGS ve LYS sistemiyle devam edecek demek çok da zor değil.

2014 YGS Sınavı Ne Zaman? sorusunun cevabı aşağıdaki kutuda yer alıyor. ÖSYM 29 Ağustos Perşembe günü 2014 yılı Sınav Takvimi’ni açıkladı. 2014 ygs sınavını bekleyen adayların artık karşılarında tek bir tarih var:

2014 YGS Sınav Tarihi: 23 Mart 2014

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.