2014 Ygs Sınavı saat kaçta başlayacak?

2014 Ygs Sınavı saat kaçta başlayacak?
23 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan YGS sınavı saat kaçta başlayacak ve kaçta bitecek? 2014 YGS sınavı kaç dakika sürecek? Sınav saat kaçta sona erecek?

23 Mart 2014 tarihli YGS sınavı sabah saat 10:00′da başlayacak. Sınav 160 dakika sürecek. 2014 YGS sınavında adaylara toplamda 160 soru sorulacak ve bu soruların cevaplanması için 160 dakika süre verilecek. Yani her soru için cevaplama süresi olarak 1 dakika verilecek.

ÖSYM YGS 2014 sınav giriş yerleri konusunda henüz bir açıklama yapmadı. YGS sınavı giriş yerleri ne zaman açıklanacak? sorusunun cevabı belli olur olmaz detaylar sizler için sitemizde yer alacaktır.

2014 YGS giriş yerleri ÖSYM tarafından belirlendikten sonra YGS sınavına girecek adaylar ais.osym.gov.tr adresinden sınav giriş yerlerini öğrenebilecekler.  YGS sınavından ortalama olarak 10 gün önce giriş yerleri belirleniyor! Sınava girecek üniversite adayları giriş yerini rahat bir şekilde bakma imkanı bulmaktadır. Üniversite sınavına girecek öğrenciler sınav giriş yerlerinin ne zaman yayınlanacağı konusunu merak etmektedir. 2014 YGS giriş yerleri ne zaman açıklanacağına dair OSYM önceden herhangi bir tarih belirtmemektedir.

YGS Sınav Giriş Yeri Sorgula

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.