2014 YGS ve LYS Başvuruları Ne Zaman Başlayacak 2014 YGS ve LYS Başvuru Ücretleri Belli Oldumu

2014 YGS ve LYS Başvuruları Ne Zaman Başlayacak 2014 YGS ve LYS Başvuru Ücretleri Belli Oldumu
2014 yılı YGS ve LYS 'ye girecek öğrenciler bu haberi bakmadan geçmeyin. Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve ve Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) başvuruları ne zaman yapılacak? YGS ve ve LYS başvuru için gerekli ücret ne kadar olacak?

2014 yılı YGS ve LYS 'ye girecek öğrenciler bu haberi bakmadan geçmeyin. Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve ve Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) başvuruları ne zaman yapılacak? YGS ve ve LYS başvuru için gerekli ücret ne kadar olacak? YGS ve LYS ile ilgili bilmeniz gerekenler sitemizde. İşte detaylar geliyor.

2 Ocak - 15 Ocak tarihleri arasında yapılacak.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı’ye (YGS) başvuru yapmayan adaylar LYS’ye giremeyecekler. Ayrıca sınavsız geçiş yapmak isteyen adayların da 2014 ÖSYS başvurusu yapması gerekiyor. ÖSYS başvuru kılavuzu Ocak ayı içinde ÖSYM’nin sitesinde yayınlanacak. YGS başvurusu bu kılavuza göre yapılacak. Başvurular iki hafta sürecek.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) başvuru ve sınav tarihleri açıklandı. 2014 ÖSYS başvuru kılavuzu Ocak ayının ilk haftası yayınlanacak. YGS başvuruları bu kılavuza göre internet ve başvuru merkezleri aracılığıyla yapılacak.

Üniversiteye girişte birinci basamak 2014 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile üniversiteye girişte ikinci basamak 2014 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) başvuru ve sınav tarihleri açıklandı. YGS 23 Mart 2014’te yapılacak. YGS başvuruları Ocak ayında ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet sitesinde yayınlanacak 2014 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Başvuru Kılavuzu’na göre alınacak. 2014 ÖSYS başvuru kılavuzu satışı yapılmayacağı için adaylar başvuru kılavuzuna belirtilen tarihlerde ÖSYM’nin sitesinden erişebilecekler.

2014 ÖSYS başvuru kılavuzu yayınlandığı sitemize eklenecek.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.