2015-2016 Coşku Yayınları Sınav Tarihleri

2015-2016 Coşku Yayınları Sınav Tarihleri
Bu yazımızda sizlere 2015-2016 Coşku Yayınları Sınav Tarihlerini yayınlayacağız.

İlkokul Deneme Sınavları: Her ay bir adet deneme sınavı yapılacaktır. Denemelerde geriye dönük konulardan sorular sorulacaktır. İleri konulardan soru sorulmayacaktır. Böylece öğrencilerin ilk önce gördüğü konular da sıcak tutulmuş olacaktır. Denemelerdeki soru sayıları ve müfredat MEB’ in standartlarına uygun hazırlanacak ve bütün denemeler dört renk olarak basılacaktır.

İlkokul grubunda 6 adet sınav yapılacaktır. Sınavlar Ekim, Kasım, Aralık, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılacaktır. Sınavlarla ilgili detaylar aşağıdaki gibidir.

Orta Okul Deneme Sınavları: 5, 6 ve 7. Sınıflarda altışar adet deneme yapılacaktır. Denemelerde altı dersin her birinden 15 soru sorulacak. Yani 90 soru üzerinden sınav kitapçığı oluşturulacaktır. 8. Sınıflarda MEB’ in yeni sınav modeline uygun üretim yapılacak. Her dersten ayrı sınavlar hazırlanacak. Denemler modüler sistemde üretildiği için isteğe bağlı olarak iki ya da tek oturum şeklinde de uygulama imkânı olacaktır. İstenirse ders ders uygulama da yapılabilecektir. Sınav içeriği anlatılan konu ve kazanımlardan MEB’in müfredatına uygun olarak hazırlanacaktır.  

Ortaokul grubunda 6 adet sınav yapılacaktır. Sınavlar Ekim, Kasım, Aralık, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılacaktır. Sınavlarla ilgili detaylar aşağıdaki gibidir.

9, 10, 11. Sınıf Denemeleri: Altı adet deneme sınavı yapılacaktır. Denemelerde geriye dönük konulardan da sorular sorulacaktır. İleri konulardan soru sorulmayacaktır. 9, 10, 11. sınıflarda bütün öğrencilerin girebileceği tek tip deneme yapılacaktır. 9. Sınıflarda 120 soru, 10 ve 11. Sınıflarda ise 160 soru sorulacaktır. Denemelerdeki soru sayıları okullardaki ders saatleri dikkate alınarak belirlenmiştir. 

10 ve 11. Sınıf öğrencileri ağırlıklı olarak gördükleri derslerdeki testleri çözecektir. Vakit kalır ve Dilerlerse diğer testleri de çözebilir.

YGS: Dört adet de  deneme sınavı yapılacaktır. Denemelerdeki soru sayıları ve müfredat ÖSYM’ nin yeni sınav formatına uygun olacaktır. Denemeler genel hazırlanacaktır. Konu sınırlaması söz konusu değildir.

LYS: İki adet deneme üretilecektir. Üretim; LYS-1, LYS-2, LYS-3, LYS-4, olarak ayrı ayrı üretilecek ve poşete konulacaktır.

Yatan kurttan, yeler tilki yeğdir ne demek?

Öğrencilerin veya bir işe girmek isteyenlerin bilgi derecesini anlamak için yapılan yoklama, imtihan, test.

Direnme, dayanışma, güç gerektiren, sonuçta bir deneyim kazandıran zor durum.

Sınıf geçme, bir okulu bitirme, bir üst okula yazılma durumunda bulunan öğrencilerin ya da bir işe girmek isteyenlerin anıklık, yetenek, bilgi ve beceri derecesini anlamak için yapılan yoklama, bk. sözlüsınav, yazılısınav.

Daha fazla sınav haberleri için tıklayınız.


Sınav Nedir?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EgitimSistem.Com Özel Haber

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum