2015 LYS Sonuçları Bugün Açıklanıyor mu? ÖSYM Bilgisi 27 Haziran

2015 LYS Sonuçları Bugün Açıklanıyor mu? ÖSYM Bilgisi 27 Haziran
Yüz binlerce öğrenci bilgisayar ya da mobil cihazlarının başında 2015 LYS sonuçları ne zaman açıklanır diye bekliyor. Üzerinden yaklaşık 1 hafta geçti açıklanmadı. Oysa ki geçtiğimiz yıl 4 gün gibi kısa bir sürede açıklanmıştı. Peki lys sonuçları bugün aç

Aslında sizler gibi tüm otoriteler de sonuçların her an açıklanmasını umuyor. Ancak göz ardı edilen bir gerçek var ki, ÖSYM başkanı geçtiğimiz günlerde değişmişti. Dolayısıyla farklı bir streteji ile çalışılacağının sinyalini vermişti. Yeni ÖSYM Başkanı Ömer Demir, eski başkan gibi aceleci olmayacaklarını sakin bir şekilde sonuç açıklama gayreti içerisinde olacağını açıklamıştı. Haliyle şu anda eğitim otoritesi olarak bizler de sonuçların tam olarak ne zaman açıklanabileceği üzerine kestirme yapamıyoruz.

ÖSYM'nin Üzerinde LYS Sonuçları Baskısı Var!

Yeni Başkanın atladığı bir husus var ki, o da önceki dönemde YGS LYS gibi dev sınavlar 3-4 günde okunuyordu. Eski Başkan Ali DEMİR, bu süreyi 20-25 günden 3-4 güne düşürmüştü. Herkeste böyle erken açıklanacak beklentisi var. Şu anda ÖSYM merkezine giden telefon trafiğinin haddi hesabı olmadığını düşünüyoruz. Şu andan sonra geçecek her bir saat için başkan eleştiri oklarının hedefi olacaktır. Teknolojinin güç geçtikçe ilerlediği bir dönemde, daha kısa sürelerde hizmer verilmesi gerekirken, bir önceki başkanının yaptığını bile yapamamak, yeni başkana itibar kaybettirir.

2015 LYS Sonuçları Bugün de Açıklanabilir.

Adaylar, hafta sonu geldi diye umutsuzluğa kapılmasınlar, zira bizler hafta sonu açıklanan sınavları bırakın, gece yarılarında, sabahın ilk ışıklarında açıklanan sınavlara dahi tanık olduk. Şu vakit LYS sonuçları da açıklansa buna kimse şaşırmaz. Yeni Başkanadan beklentimiz, umudunu bu sınava bağlayan ve bir an önce rotasını çizmek isteyen bu kadar adayı daha fazla bekletmemesidir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.