2015 YGS Puanları Düşecek Mi ?

2015 YGS Puanları Düşecek Mi ?
2015 YGS’nin zorlayıcı olduğu görüşü sınava katılan öğrenciler tarafından paylaşılırken, YGS zorluğunun üniversite puanlarındaki yaratacağı değişim merak ediliyor

2015 YGS’nin zorlayıcı olduğu görüşü sınava katılan öğrenciler tarafından paylaşılırken, YGS zorluğunun üniversite puanlarındaki yaratacağı değişim merak ediliyor. Okul başarı puanlarının önem kazanacağı 2015 yılı puan yorumlarından önce sınav sonuçları ve istatistiklerini beklemek doğru olacaktır.

Adayların bilmesi gereken diğer şey ise puandan ziyade başarı sırasının daha belirgin oluşudur. Bu nedenle başarı sıralamanız bir bölüme yerleştirilmenizde daha etkin olacaktır.

YGS’si kötü geçenler için LYS’nin ÖSYS Puanına etkisi:

YGS’nin iki aşamalı ÖSYS puanını %40 etkilediğini biliyor muydunuz ? Bunun anlamı LYS’nin puanınız ve başarı sıralamanızı oluşturmada daha etkili oluşudur. İlk sınavınız kötü geçmiş olsa dahi, LYS’deki başarınızla çok üst sıralara tırmanma şansınız halen bulunmaktadır.

Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından yeni değerlendirmelerimizle karşınızda olacağız. Facebook veya Twitter adreslerimiz aracılığıyla bizleri takip edebilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.