2016-2017 ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Okulları Öğrenvi alımları ne zaman

2016-2017 ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Okulları Öğrenvi alımları ne zaman
Bu yaızmızda sizlere 2016-2017 ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Okulları Öğrenvi alımları ne zaman yapılacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Okulları 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında (geçen sene olduğu gibi) sınav ile öğrenci alacak. ODTÜ Geliştirme Vakfı Koleji Öğrenci Alım Sınavında başarılı olan öğrenciler kontenjan dahilinde okula kayıt yaptırabilecekler. ODTÜ  Koleji Öğrenci Alım Sınavıçoktan seçmeli sorulardan oluşacak. 

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Başvuruları ne zaman yapılacak?

ODTÜ Vakfı Koleji 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Başvuru koşulları ile ilgili ayrıntılar 1 Mart 2016 tarihinden itibaren duyrulacak. ODTU Geliştirme Vakfı Okulları Başvuruları için TIKLAYINIZ.

Öğrenci Alım Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

ODTÜ Koleji ​Öğrenci Alım Sınavıyla ilgili tüm detaylar 1 Mart 2016 tarihine açıklanacak.  

Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Giriş Sınavı sonuçları, sınav ile ilgili değerlendirnenin tamamlanmasını müteakiben ODTÜ Koleji İnternet Sitesinden açıklacak.

Başvuru Sırasında Verilecek Belgeler Neler?

Aday Kayıt Başvurusu için gerekli belgeler şunlardır:

  • 2 Adet Vesikalık resim
  • Nüfus cüzdanının fotokopisi

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Giriş Sınavı Ücreti Ne Kadar?

Sınav başvurusu ücretli olacak. ODTÜ Koleji Giriş Sınavı ücreti ve hesap numaralı ile ilgili tüm detaylar 1 Mart Salı gününden itibaren açıklanacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum