2016-2017 Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları Öğretmen Başvuruları

2016-2017 Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları Öğretmen Başvuruları
2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları Öğretmen Müracaatları 12 Eylül'de Başlıyor

Bu yıl açılacak MEB kurslarına öğretmenlerin başvuruları kurban bayramının ilk günü 12 Eylül'de başlıyor.Okulların açıldığı haftanın üçüncü günü yani 21 Eylül Çarşamba günü sona eriyor.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokullar, İmam Hatip Ortaokulları, Ortaöğretim Kurumlarına devam etmekte olan öğrenciler ile Açık Öğretim Öğrencileri ve Ortaöğretimden mezun olan öğrencilere yönelik il ve ilçelerde açılacak olan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında görev almak isteyen Öğretmen/Ücretli Öğretmen müracaatları 12-21 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kurslarda görev almak üzere Bakanlığımız http://e-kurs.eba.gov.tr internet adresi e-Kurs Modülü üzerinden Ücretli Öğretmenlik başvurusunda bulunan adayların Diploma, Pedagojik Formasyon Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, KPSS Sonuç Belgesi ile Hizmet Cetveli (Özel Öğretim Kurumlarında görev yapmış olanlar) evraklarını İl Milli Eğitim Müdürlüklerine elden teslim ederek başvurularını onaylatmaları gerekmektedir. Ayrıca konu ile ilgili detaylı bilgi Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün http://odsgm.meb.gov.tr adresinden takip edilebilecektir.

MEB KURS BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

MEB Kursları ile ilgili tüm iş ve işlemler e-kurs modülü üzerinden yapılacak.

ADIM ADIM ÖĞRETMENLERİN KURS BAŞVURULARI

 1) e-kurs modülüne öğretmenler mebbis şifreleri ile (odsgm.meb.gov.tr yada eba.gov.tr adreslerinden) giriş yapacak.Giriş yapmak için TIKLAYINIZ

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.