2016 Arı Koleji 8. Sınıf Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

2016 Arı Koleji 8. Sınıf Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak
Bu yazımızda sizlere Arı Koleji 8. Sınıf Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

8. Sınıflar için Arı Koleji Bursluluk Sınavı tarihi açıklandı. Bursluluk Sınavı 21 Şubat 2016 Pazar günü yapılacak. Arı Okulları Bursluluk Sınavı için son başvuru tarihi 17 Şubat Çarşamba günü olarak açıklandı.  

Arı Koleji 8. Sınıf Bursluluk Sınavı Konuları:

Arı Okulları Bursluluk Sınavı konuları şöyle: 

  • Arı Koleji Bursluluk Sınavında Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerinden 110 adet soru sorulacak.
  • Sorular çoktan seçmeli olacak.
  • Sınav 130 dakikalık tek oturumda gerçekleştirilecek.
  • Yanlış yanıt sayısı, doğru yanıt sayısını etkileyecek ve 3 yanlış 1 doğruyu götürecek.
  • Sınavda sorulacak soruların içeriği şöyle: kavram, ilke ve genellemeleri kullanarak yorumlama, ilişkilendirme, analiz etme gibi zihinsel becerileri yoklama.
  • İngilizce Soruları: Bursluluk sınavında sorulacak olan yabancı dil İngilizce sınavında ise okuma-anlama becerilerini ölçme soruları sorulacaktır.

Arı Koleji 8. Sınıf Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Arı Okulları Üstün Başarı Bursu Sınavı Sonuçları, 25 Şubat  2016 Perşembe günü açıklanacak. Arı Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarını sitemizden de öğrenebilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.