2016 Bilfen Okulları Giriş Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2016 Bilfen Okulları Giriş Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Bu yazımızda sizlere 12 Mart 2016 Cumartesi yapılan Bilfen Okulları Giriş Sınavının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

2016-2017 yılı Bilfen Giriş Sınavı 12 Mart 2016, Cumartesi günü yapılacak.  4. Sınıfların gireceği Bilfen Okulları Giriş Sınavı 90 dakika5. Sınıfların gireceği Bilfen Okulları Giriş Sınavı 100 dakika6. ve 7. Sınıfların gireceği Bilfen Okulları Giriş Sınavı 110 dakika8. Sınıfların gireceği Bilfen Okulları Giriş Sınavı ise 120 dakika sürecek.

Bilfen Okulları Giriş Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Bilfen Sınav Sonuçları Nereden Açıklanacak? Bilfen Okulları Giriş Sınavı Puanını Nasıl Öğreneceksiniz? Tüm bu soruların detayları için TIKLAYINIZ...

Bilfen Okulları Giriş Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Bilfen Okulları Giriş Sınavı Sonuçları Bilfen İlköğretim Okulları tarafından 13 Mart 2016 Pazar günü açıklanacak. Sonuçları öğleden sonra saat 1:00'dan itibaren okulun internet sitesinden öğrenebilirsiniz. Bilfen Okulları Giriş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Bilfen Okulları Giriş Sınavı Sonuçlarını Öğrenmek için Şifreyi Nereden Alacaksınız?

Bilfen Giriş Sınavı Sonuçlarını öğrenmek için gerekli olan sisteme giriş şifresi velilerin cep telefonuna SMS olarak iletilecektir. Sınava girmiş olan adaylar Bilfene kayıt hakkı kazanıp kazanamadıklarını 13 Mart Pazar günü şifrelerini sisteme girerek görebilecekler. Bu sayede diğer adayların bilgisine ulaşmaları söz konusu olmayacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.