2016 Okan Koleji Bursluluk Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2016 Okan Koleji Bursluluk Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Okan Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları 19 Mart 2016 tarihindeki Okan Koleji Giriş Sınavı sonrasında açıklanacak.
Okan Koleji Bursluluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

Okan Koleji Bursluluk Sınavı 4.5.6. ve 7. sınıflar için Okan Koleji Tuzla kampüsünde yapılacak. Sınav sonucu  elde edilen başarıya göre kontenjan dahilinde başarı bursu verilecek. Sınava katılım ücreti 50 TL olarak belirlendi. 

Bu arada 2016 - 2017 öğretim yılı için Okan Koleji ilköğretim 1.Sınıflara okul olgunluğu, 2. ve 3. sınıflara, başvuru sırası ve kontenjana göre mülakat ile öğrenci alınacak. Detaylı bilgi için Okan Kolejinin aşağıda verilen iletişim bilgilerine tıklayabilir, Okan Kolejinden  ile Bursluluk ve Kayıt Ücretleri ile ilgili olarak en güncel bilgiyi alabilirsiniz. 

OKAN KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Okan Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları 19 Mart 2016 tarihindeki Okan Koleji Giriş Sınavı sonrasında açıklanacak. Okan Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları için yukarda yer alan linke TIKLAYINIZ

OKAN KOLEJİ İLETİŞİM

Adres: Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü Yanı, 34959 Akfırat / Tuzla / İSTANBUL
Tel : 0 216 677 18 30

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.