2016 Sınav Liseleri Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

2016 Sınav Liseleri Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
Bu yazımızda sizlere 2016 Sınav Liseleri Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

Sınav Liseleri Bursluluk Sınavı başvuruları devam ediyor. Sınav Liseleri Bursluluk Sınavına hemen başvurmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Sınav Liseleri bu sene de her sene olduğu gibi eğitimde Bursluluk imkanı sunuyor.

Sınav Liseleri Bursluluk Sınavı 27 Şubat 2016 Cumartesi  günü düzenlenecek. Bir çok ilde şubesi bulunan Sınav Liseleri Bursluluk Sınavına  şu anda 8. 9. 10. ve 11. sınıfta okuyan öğrenciler katılabilecek. Sınav Liseleri Bursluluk Sınavına başvurmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

SINAV LİSELERİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sınav Liseleri Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sınav sonuçları 27 Şubat 2016 Cumartesi günü yapılacak olan Bursluluk Sınavı ile ilgili değerlendirmenin tamamlanmasını müteakiben açıklanacak. Sınav sonuçlarını öğrenmek için yukardaki linke tıklayabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.