2016 TED Koleji Tam Eğitim Bursu Sınavı Soru ve Cevapları Ne Zaman Yayınlanacak?

2016 TED Koleji Tam Eğitim Bursu Sınavı Soru ve Cevapları Ne Zaman Yayınlanacak?
Çocukların erken yaşlarda sistematik düşünme ve problem çözme becerisi kazanmasında önemli yeri olan kodlama eğitimi, TED Rönesans Koleji’nde anasınıfından itibaren kulüp etkinlikleri içerisinde yer alıyor.

 4-5 yaş grubundaki öğrenciler farklı dünyaları keşfetmelerini sağlayan çok yönlü öğrenme programıyla, 21. Yüzyılın dünyasına ilk adımlarını TED Rönesans Kolejinde atıyor.

Başvuruları 13 Aralık 2015 - 15 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılan TED Koleji Tam Eğitim Bursu Sınavı için öğrencilerde heyecan dorukta. TED Koleji Tam Eğitim Bursu Sınavı 5 Mart 2016 tarihinde saat : 10.00'da yapıldı.

TED KOLEJİ TAM EĞİTİM BURSU SINAVI SORU VE CEVAPLARI (Açıklanmadı)

TED KOLEJİ TAM EĞİTİM BURSU SINAVI SONUÇLARI (Açıklanmadı)
TAM EĞİTİM BURSU
 
Türk Eğitim Derneği 2003-2004 eğitim-öğretim yılından itibaren, başarılı ve maddi imkanları kısıtlı öğrencilerin Tam Eğitim Bursu - TEB kapsamında okutulması uygulamasına başlamıştır.
 
Tam Eğitim Bursuyla destek verilen öğrencilerin, eğitim ücretlerinin, servis ücretlerinin, yemek giderlerinin, giyim giderlerinin, kitap-kırtasiye harcamalarının ve harçlıklarının, yatılı okullarımızda okutuluyor olması halinde pansiyon giderlerinin karşılanmaktadır. 
 
Üniversite eğitimini de kapsayan Tam Eğitim Bursu’nda öğrenciler öğrenimlerinin üniversiteye kadar olan kısmını TED Okullarında sürdürürler.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum