2016 TUDEM Yönlendirme Sınavı Soruları, Cevapları Sonuçları ve Yorumları (Kolay mıydı Zor muydu)

2016 TUDEM Yönlendirme Sınavı Soruları, Cevapları Sonuçları ve Yorumları (Kolay mıydı Zor muydu)
16 Ocak 2016 tarihinde yapılan TUDEM Türkiye Genel Yönlendirme Sınavı nihayet bitti.TUDEM Yönlendirme Sınavı Yorumları (Kolay mıydı Zor muydu?).

Sınava giren binlerce aday şimdi 2016 TUDEM Yönlendime sınavının kolay mı zor mu olduğunu tartışıyor ve bu sorunun cevabını arıyor.

TUDEM Her yıl ocak ayında Tüm Türkiye'de aynı anda uygulanan bir sınavdır. Bu sene 16 Ocak 2016 tarihinde uygulanacaktır. Sınav saat 10:00 da başladı ve 90 dakika sürdü. Örneğin ilkokul 3 .sınıflar için Sınavda Türkçe'den 17 soru , Matematik'ten 18 soru , Fen ve Teknoloji'den 10 soru, Hayat Bilgisinden 10 soru ve İngilizceden 5 soru sorulacaktır.

YORUMLAR ALT TARAFTA YAPILMAKTADIR.SİZDE YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ

TUDEM Tanıtım videosu aşağıdadır..


2016 TUDEM sınavında Hatalı soru var mıydı? Hangi sorularda zorlandınız, hangileri çok kolay geldi? Sınav süresi sorular için yeterli oldu mu?
16 Ocak 2016 tarihinde TUDEM tarafından 3.sınıftan , 8. sınıfa kadar ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen TUDEM sınavına ait soru ve cevapları açıklanır açıklanmaz eşzamanlı olarak sitemizde yayınlanacaktır.

16 Ocak 2016 Tudem Yönlendirme Sınavı Cevap Anahtarı için tıklayınız (Tüm Sınıflar)

16 Ocak 2016 Tudem İlköğretim 3-4-5-6-7 ve 8.Sınıf Yönlendirme Sınav Soruları ve Cevapları

Sınav soru ve cevapları sınavdan sonra ziyaretçi paylaşımları sitemizde yayınlanacaktır.

4-5-6-7 ve 8. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama (Online Puan Hesaplama) için tıklayınız

Sınav sonuçları açıklandığında aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Sınav sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum