2016 YGS Birincisi Kim Oldu? 2016 YGS Birinci Hangi Okuldan? 2016 YGS Birincisi Nereli ?

2016 YGS Birincisi Kim Oldu? 2016 YGS Birinci Hangi Okuldan? 2016 YGS Birincisi Nereli ?
2016 YGS sonuçları bugün açıklandı. Sonuçlara göre başarı sıralamasında birinci olan isimler belli oldu.

2016 YGS sonuçlarına göre; Beylikdüzü Final Temel Lisesi Öğrencisi Cemre Efe Karakaş YGS 3,YGS 5 ve YGS 6 puan Türlerinde Türkiye 1.si oldu. Ankara Nesibe Aydın Okulları öğrencisi Hasan Sabri Melihcan Erol, YGS-1 ve YGS-2′de Türkiye birincisi olurken, Özel Karşıyaka Yamanlar Fen Lisesi öğrencisi Ahmet Kocataş YGS-4′te Türkiye birincisi oldu. Kurumlar, öğrencilerinin başarısını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

2 milyondan fazla adayın katılımıyla 13 Mart 2016 Pazar günü gerçekleştirilen Yükseköğretime Giriş Sınavı’nın (YGS) sonuçları bugün açıklandı. ÖSYM sonuçlarla birlikte 2016 sayısal bilgilerini de erişime açtı. Sonuçlara göre sınava giren yaklaşık 33 bin aday sıfır çekti. Sonuçlarının açıklanmasının ardından birinciler de netleşmeye başladı.

2016 YGS sonuçlarına göre, Beylikdüzü Final Temel Lisesi Öğrencisi Cemre Efe Karakaş YGS 3,YGS 5 ve YGS 6 puan Türlerinde Türkiye 1.si oldu. Ankara Nesibe Aydın Okulları öğrencisi Hasan Sabri Melihcan Erol YGS-1 ve YGS-2′de Türkiye birincisi olurken, Özel Karşıyaka Yamanlar Fen Lisesi öğrencisi Ahmet Kocataş YGS-4′de Türkiye birincisi oldu.

Kurumlar, öğrencilerinin başarısını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Temel lise öğrencisi Cemre Efe 3 puan türünde birinci oldu. Beylikdüzü Final Temel Lisesi Öğrencisi olan Cemre Efe Karakaş YGS 3,YGS 5 ve YGS 6 puan Türlerinde Türkiye 1.si.

Türkiye birincisi gururu yaşayan okullar arasında kapatılan dershanelerin yerine kurulan temel liseler de var. Beylikdüzü Final Temel Lisesi, 3 puan türünde birincilik getiren öğrencisinin başarısını sosyal medyadan duyurdu.

YGS-1 ve YGS-2′de Türkiye birincisi olan Hasan Sabri Melihcan Erol, Ankara Nesibe Aydın Okulları öğrencisi. Kurum öğrencisinin başarısını sosal medyadan paylaştı.

YGS-4′de Türkiye birincisi olan Ahmet Kocataş, Özel Karşıyaka Yamanlar Fen Lisesi öğrencisi.

Ahmet Kocataş’ın birinciliği de okulunun sosyal medya hesabından duyuruldu.

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.