2016 YGS Soru ve Cevap Anahtarları İçin Tıklayınız

2016 YGS Soru ve Cevap Anahtarları İçin Tıklayınız
2016 YGS için geri sayım başladı. Yaklaşık 2 milyon öğrencinin gireceği sınav için ÖSYM'den son dakika açıklaması...

13 Mart 2016 tarihinde yapılacak olan 2016-YGS sınavında sorulan soruların tamamının sınav tamamlandıktan sonra ÖSYM’nin internet sitesinden “Temel Soru Kitapçığı” adı altında ÖSYM’nin internet sitesinden tüm kamuoyunun bilgisine sunulmasına karar verilmiştir.

-TÜRKÇE TESTİ SORU VE CEVAPLARI (Pasif)

-SOSYAL BİLİMLER TESTİ SORU VE CEVAPLARI (Pasif)

 -FEN BİLİMLERİ TESTİ SORU VE CEVAPLARI (Pasif)

-MATEMATİK TESTİ SORU VE CEVAPLARI (Pasif)

DUYURU

2016-YGS Sorularının Sınav Sonrası Yayımlanması

Başkanlığımız tarafından belirlenmiş olan yazılı ve görsel basında yayınlanmasına ilişkin usul ve esaslar kapsamında; talepte bulunan gazete ve televizyonların en geç 11 Mart 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar Başkanlığımız ile sözleşme imzalamaları durumunda yayın izni verilecektir.

2016-YGS’de kullanılan sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM’ye aittir. ÖSYM’nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz,dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

13 Mart 2016 tarihinde yapılacak olan YGS sınavının sonuçlarının 25 Mart 2016 açıklanması planlanıyor. Bu sınavda baraj puanını geçen adaylar ikinci aşama olan Lisans Yerleştirme Sınavları’na (LYS) girmeye hak kazanacaklar.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.