2017 Doğa Okulları Bursluluk Sınavı

2017 Doğa Okulları Bursluluk Sınavı
Bu yazımızda sizlere 14 Ocak 2017 Doğa Okulları Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

 2017 yılında yapılacak olan Doğa Okulları Bursluluk Sınavının tarihi açıklandı. 14 Ocak 2017 Cumartesi günü yapılacak olan sınav başvurunuzu online olarak yapabilirsiniz. Doğa Koleji Bursluluk Sınavı başvurularınızı 12 Ocak Perşembe gününe kadar yapabilirsiniz. İlkokul 3. ve 4. sınıf ile ortaokul 5. 6. ve 7. sınıfta okuyan öğrencilerin katılabileceği ve Doğa Okullarında aynı anda yapılacak olan Doğa Okulları Bursluluk Sınavına başvurmak için haberimizi okumaya devam ediniz.

Doğa Okulları Bursluluk Sınavı’yla başarına başarı kat! Türkiye'nin en ayrıcalıklı eğitimiyle tanışmak ve %100'e varan bursu kazanmak için Doğa Okulları Bursluluk Sınavı 14 Ocak'ta!

Doğa Okulları Bursluluk Sınavı ile başarıyı destekliyoruz. 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen 14 Ocak'taki bursluluk sınavı, tüm Doğa Kampüsleri'nde iki oturum halinde ve eş zamanlı gerçekleşecek. Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre başarılı öğrenciler %100'e varan eğitim bursundan faydalanacak ve Türkiye'nin en ayrıcalıklı eğitimiyle tanışacak.

Sınav Tarihi: 14 Ocak 2017
Saat: I. Seans - 10.00 / II. Seans - 13.00
Yer: Doğa Okulları Kampüsleri
Son Başvuru: 12 Ocak 2017 / Saat: 24.00

Online başvuru için tıklayınız...

Doğa Okulları Bursluluk Sınavı, Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler derslerini içermektedir. 4 ve 5. sınıf öğrencileri için düzenlenen sınav, her dersten 15 soru olmak üzere, toplam 60 sorudan oluşur; sınavın süresi 80 dakikadır. 6. ve 7. sınıf öğrencileri için düzenlenen sınav ise her dersten 20 soru olmak üzere, toplam 80 sorudan oluşur; sınavın süresi 100 dakikadır. Değerlendirme, toplam 700 puan üzerinden yapılacaktır. Sınav ücretsiz olup son başvuru tarihi 12 Ocak 2017'dir.

  • Sınava Doğa Bursluluk Sınavı Formu’nu doldurarak başvurabilirsiniz.
  • Doğa Okulları Bursluluk Sınavı konuları için tıklayınız.
  • Sınava, Doğa Okulları’nda eğitim gören 4. sınıf öğrencileri katılabilir. 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimizin bursları bir önceki yıl belirlenen oranda devam edecektir.
  • İnternet sitemizden yaptığınız başvuru sonrasında adınıza düzenlenen sınav giriş belgenizi, sınav günü yanınızda getirmeyi unutmayınız.
  • Sınav yeri, öğrencinin online başvuru formunda belirttiği okuldur.
  • Sınav, tüm Doğa Okulları kampüslerinde yapılacaktır.
  • Öğrenci, kazandığı bursu yalnızca sınava girdiği kampüste kullanabilir.
  • Burs oranları, ilgili kampüs için belirlenen burslu öğrenci kontenjanına göre düzenlenir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
22
0
4
8
4
29
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
7 Yorum