2017 LYS Sonuçları ne zaman açıklanacak

2017 LYS Sonuçları ne zaman açıklanacak
LYS maratonu 10-11-17 ve 18 Haziran. LYS sınav soru ve cevaplarının 11 Haziran ve 18 Haziran tarihinde açıklanacak. Merak edilen diğer konu LYS 2017 sonuçlarının ne zaman açıklanacağı oldu? ÖSYM LYS sonuç açıklama tarihi ne zaman? Detaylar...

LYS sonuçları ne zaman açıklacak?

LYS sonuçları ÖSYM AİS yani ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden öğrenebilirsiniz. Sonuçların açıklandığı gün ÖSYM AİS sayfası ile birlikte ÖSYM sonuç sayfası da işleme girmektedir. Sisteme girdiğinizde T.C. kimlik numaranızı yazarak sorgulamanızı yapabilirsiniz. 

ÖSYM geçen sene ilk defa  hayata geçirdiği bir uygulamayla sınav takviminde sonuç açıklama tarihine de yer verdi. ÖSYM'nin sınav takvimine göre LYS sonuçları 11 Temmuz 2017 tarihinde açıklanacak.

ÖSYM Sonuç Açıklama Ekranı için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.