2017 Tudem Genel Yetenek ve Eğilim Belirleme Sınavı

2017 Tudem Genel Yetenek ve Eğilim Belirleme Sınavı
Bu yazımızda sizlere 2017 Türkiye genelinde yapılacak olan Tudem Yetenek ve Eğilim Belirleme Sınavının saati hakkında bilgiler vereceğiz.

Tudem 2017 yılında her yıl olduğu gibi bu yılda 2 adet sınav yapacaktır. Sınavlardan ilki 7 Ocak 2017 tarihinde uygulandı. İkincisi ise Nisan ayında yapılacaktır, sınav tarihi Nisan ayında fakat günü netleşmedi. Bu yazımızda sizlere Nisan ayında yapılacak olan Tudem Genel Yetenek ve Eğilim Belirleme Sınavının saat kaçta yapılacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

Tudemin sınavları 3. sınıf ile 8. sınıflar arasında yapılmaktadır.

Sınav soruları ve saatleri belli olunca haberimiz güncellenecektir.

Tudem Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Tudem geçtiğimiz yıllarda sınav sonuçlarını sınavdan yaklaşık 2 hafta sonra açıklıyordu. Bu senede yaklaşık olarak aynı zamanda açıklamasını bekliyoruz. Sınav sonuçlarının açıklanacağı ana sayfaya ulaşmak için tıklayınız

Sınava girecek adaylara başarılar dileriz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.