2017 YGS Sınav Sonuçları

2017 YGS Sınav Sonuçları
12 Mart 2017 tarihinde uygulamaya alınan YGS sınav sonuçlarının 28 Mart 2017 Salı günü saat 17:10 itibari ile açıklandı.
Adaylar YGS Sınav Sonuçlarını; T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile (https://sonuc.osym.gov.tr) adresinden 28 Mart Salı günü sonuçlarını öğrenebilecekler. Ayrıca adaylar; 2017 YGS Sonuçlarına ait sayısal bilgileri ve sınav ortalamalarını ÖSYM’nin (http://www.osym.gov.tr/) internet adresinden erişebileceklerdir.

YGS sınav sonuçları 2017 açıklandı. ÖSYM YGS sonuçlarını duyurdu. YGS sınav sonuçları nereden sorgulanacak? sorusunun yanıtı ve ygs sorgulama ekranı haberimizde. Adaylar YGS sonuçlarını, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM ’nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebilecek.

YGS SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum