2017 YGS soruları ve cevapları açıklandı

2017 YGS soruları ve cevapları açıklandı
2.5 milyonu aşkın öğrenci YGS'ye girdi. Şimdi sıra soru ve cevaplarının yayımlarının yayımlanmasına geldi. Peki YGS soru ve cevapları ne zaman nereden açıklanacak? İşte YGS 2017'den detaylar...
Türkiye’de çok sayıda öğrenci üniversite hayalleri için ilk adımı YGS ile atıyorlar. Aileler çocuklarını erkenden alıp sınav merkezine götürdüler ve öğrenciler gelecekleri için kritik bir öneme sahip Yüksek Öğretim Geçiş sisteminde ilk sınava girdiler. Peki YGS’de öğrencilere soruları çözmeleri için 160 dakika süre verildi ve öğrenciler Türkçe, Matematik, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri kitapçıklarındaki soruları çözdüler. Şimdi de öğrenciler YGS soru ve cevaplarının açıklanmasını bekliyorlar..

YGS SORU VE CEVAPLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Bugün YGS’ye giren öğrencilerin ve veliler sınavın nasıl geçtiğini merak ediyorlar. Öğrenciler 28 Mart tarihinde sonuçların açıklanmasından önce sınavlarının nasıl geçtiğini kontrol edebilmek için YGS soru ve cevaplarının yayımlanmasını bekleyecekler. YGS 2017’de çıkacak soruların cevaplarının gün iinde açıklanması bekleniyor.

YGS SORU VE CEVAPLARI HANGİ ADRESTEN NASIL ÖĞRENİLECEK?

YGS’nin saat 12.40’ta bitmesini müteakip soru kitapçıkları gün içinde sınava giren öğrencilerin erişimine açılacak. Öüreciler ÖSYM’nin AİS yani aday işlemleri sistemi üzerinden soru ve cevaplara ulaşabilecekler. AİS’e aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.
 
2017-YGS Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarının Yayımlanması
 
12 Mart 2017 tarihinde uygulanan Yükseköğretime Geçiş Sınavının (2017 YGS) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarına, 12 Mart 2017 tarihinde saat 14:30’dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir.
 
Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.