2018 il içi yer değiştirme başvuru tarihleri belli oldu

2018 il içi yer değiştirme başvuru tarihleri belli oldu
Öğretmenlerin 2018 yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 22-25 Mayıs tarihleri arasında, atama ve kararname işlemleri de en geç 30 Mayıs tarihine kadar sonuçlandırılacak.

Öğretmenlerin 2018 yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 22-25 Mayıs tarihleri arasında, atama ve kararname işlemleri de en geç 30 Mayıs tarihine kadar sonuçlandırılacak. İlişik kesme süreci ise 8 Haziran tarihinden itibaren başlatılacak.

İl içi yer değiştirme başvuruları 22-25 Mayıs 2018 tarihleri arasında alınacak; atamalar ve kararname işlemleri valiliklerce en geç 30 Mayıs 2018 tarihine kadar sonuçlandırılacak ve ataması yapılanların ilişik kesme işlemleri 08 Haziran 2018 tarihinden itibaren başlatılacaktır.

Yer değiştirme başvurularına ilişkin tereddütler öncelikle il millî eğitim müdürlüklerince giderilecek; bu şekilde giderilemeyen tereddütler ise Bakanlığa bildirilecektir. Yukarıda belirtilen açıklamalarda yer almayan hususlarda Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri esas alınacaktır.

ÖĞRETMENLERİN 2018 YILI İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.