2018 Mektebim Bursluluk Sınavı

2018 Mektebim Bursluluk Sınavı
2018-2019 Eğitim yılı için Mektebim okulları 17-18 Şubat tarihlerinde bursluluk sınavı yapacaktır. Sınav 4. sınıftan 11. sınıfa kadar tüm sınıflarda uygulanacak.

Mektebim Okulları Türkiye genelindeki okullarında eğitim görmek isteyen öğrenciler için 2017-2018 eğitim sezonu için Mektebim Bursluluk Sınavı düzenliyor. Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı 17-18 Şubat 2018 Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek. Mektebim Okullaru Bursluluk Sınavına Kaçıncı Sınıf Öğrencileri Katılabilecek? Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak? Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Detaylar haberimizde....

Mektebim Okulları her sene açılan yeni kampüsleriyle ilk orta ve lise düzeyinde eğitim veren özel okullardan biridir. Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı 18-19 Şubat Cumartesi ve Pazar günü Türkiye geneli tüm okullarında yapılacak. Sınava katılım ücretsizdir, bursluluk sınavına her sene olduğu gibi yoğun bir katılım olması beklenmektedir. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. sınıf öğrencilerinin katılabileceği Mektebim Bursluluk Sınavı Sonuçları için sitemizi takip edebilirsiniz. Kayıt olmak istediğiniz Mektebim Okulları Kampüsü ve kazandığınız burs oranını öğrenmek için aşağıdaki butonlara tıklayabilirsiniz.

Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları, 17 ve 18 Şubat 2018 tarihindeki sınavla ilgili değerlendirmenin tamamlanmasını müteakiben Mektebim Okulları yönetimi tarafından açıklanacak. Mektebim Bursluluk Sınavı Puanınızı ve sınava katılmış olan öğrencinin aldığı burs oranını öğrenmek için sitemizi takip edebilirsiniz. 
 

Mektebim Bursluluk Sınavına Kimler Katılabilecek?

Mektebim Bursluluk Sınavına 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. sınıf öğrencileri katılabilir. Mektebim Bursluluk Sınavına katılmak ve başvuru yapmak için yukardaki linke tıklayabilirsiniz. Başvuru linkinden Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı sınav merkezinizi, sınav saatinizi seçebililirsiniz. Mektebim Bursluluk Sınavı 17-18 Şubat 2018 tarihlerinde her gün 3 seans şeklinde yapılacak. Mektebim Bursluluk Sınavının ilk oturumu saat 10:00'da ikinci oturumu saat 13:00'da, üçüncü ve son oturumu ise 16:00'da yapılacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.