2018 Paraf Yayınları Türkiye Geneli YKS Deneme Sınavı

2018 Paraf Yayınları Türkiye Geneli YKS Deneme Sınavı
Paraf Yayınları 28-29 Mart 2018 tarihinde Türkiye Geneli YKS Deneme Sınavı yapacak, Sınavla ilgili detaylar haberimizde.. Soruları Cevapları ve Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Paraf Yayınları YKS Türkiye Geneli Deneme Sınavı

1. Sınava kimler girebilir?

Paraf Yayınları’nın hazırlamış olduğu TYT/AYT deneme sınavlarına 12. Sınıf ve mezun grubu öğrencilerin girebileceği gibi TYT kısmına 9-10-11. Sınıf öğrencileri girebilirler.

2. Sınava girmek için ne yapmam gerekli?

Sınava bireysel olarak girmeniz için www.sinavdasonuc.com sitesi üzerinden “Bireysel Başvuru” bölümünü kullanarak bilgilerinizi girmeli ve size sunulan “Sınav Kayıt Merkezi” ile iletişime geçmelisiniz.
 
Sınav kayıt merkezi sizleri belirli bir sınav merkezinde sınava davet edebileceği gibi istemiş olduğunuz denemeyi dilerseniz optik formu ile birlikte size sınav tarihinde teslim edebilir.
Bu şekilde teslim aldığınız denemeyi yönergeye bağlı olarak uyguladıktan sonra optik formunuzu tekrar sınav merkezine ulaştırarak Türkiye Geneli değerlendirmeye dahil olabilirsiniz.
Sınava kurumsal girmeniz için www.sinavdasonuc.com sitesi üzerinden “Kurumsal Başvuru” bölümünü kullanarak bilgilerinizi girmeli ve size sunulan “Sınav Kayıt Merkezi” ile iletişime geçmelisiniz.
Sınav kayıt merkezi sizlerle iletişim halinde olarak sınav tarihinde deneme kitapçıklarınızı ve optik formlarınızı tarafınıza teslim edecek ve ardından tekrar teslim alarak optik formlarınızı
Türkiye Geneli değerlendirmeye tabi tutulması adına sistemimize yükleyecektir.
 
Daha geniş kitlelerle birlikte değerlendirilebilmek adına kurum olarak sınava katılmanız çok önemlidir!

3. Sınav ücreti ne kadar?

Sınav katılım ücretini size sunulan Sınav Kayıt Merkezi’nden öğrenebilirsiniz. Bunun için Sınav Kayıt Merkezi ile iletişime geçmeniz gerekmekte.

4. Başvuru hakkında çağrı merkeziniz var mı?

0 216 354 38 39 numaralı telefondan çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz.

5. Sınav tarihleri ne zaman?

Sınav uygulama tarihleri TYT sınavı 28 Mart, AYT sınavı 29 Mart tarihinde olacak şekildedir.
 
6. Son başvuru tarihi ne zaman?
Sınava en son 10 Mart tarihine kadar başvurmalısınız.
 
7. Mezunum, sınava nasıl başvurabilirim?
Mezun grubu öğrencilerimiz www.sinavdasonuc.com adresinden “Bireysel Başvuru” bölümünden “Okul Adı” kısmını “Diğer” olarak işaretleyip formu doldurabilirler.
 
Daha sonra kendilerine sunulan Sınav Kayıt Merkezi ile iletişime geçerek kayıt olabilirler.
 
8. Sınav sonuçları ne zaman açıklanır?
 
Sınav sonuçlarınız, sınavı takip eden hafta içerisinde www.sinavdasonuc.com adresinden yayınlanacak olup bilgilendirmesi sizlere SMS ile yapılacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.