2018 TED Okulları Bursluluk Sınav Sonuçları

2018 TED Okulları Bursluluk Sınav Sonuçları
24 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılan yazılı sınavda aldıkları puana istinaden, Türk Eğitim Derneği Burslu Öğrenciler Koordinatörlüğü tarafından mülakat aşamasına geçmesi uygun görülen öğrenciler telefonla aranacak.

Tam Eğitim Bursu (TEB) Sınavı Başvuru Koşulları

TEB Sınavına başvuracak adayların;
  • T.C. vatandaşı olması,
  • 2016-2017 öğretim yılında4, 5,6, 7 ve 8. sınıfa devam ediyor olması,
  • Öğrencinin “bitirdiği sınıfa ait yılsonu karnesinde” yılsonu başarı ortalamasının 85 ve üzerinde olması(2015-2016 öğretim yılına ait, Haziran ayında alınmış olan karne), 
  • Ekonomik koşulları itibariyle maddi desteğe kesinlikle ihtiyaç duyması(Ailenin aylık toplam geliri en fazla 2500 TL olabilir.), koşullarına uygun olması gerekmektedir.
koşullarına uygun olması gerekmektedir.

Ev Ziyareti ve Mülakat

24 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılacak olan yazılı sınavda aldıkları puana istinaden, Türk Eğitim Derneği Burslu Öğrenciler Koordinatörlüğütarafından mülakat aşamasına geçmesi uygun görülen öğrenciler, Mart ayından itibaren telefonla aranacak ve mülakat yapmak üzere evlerinde ziyaret edilecektir. Mülakat aşamasında da yeterli bulunan öğrenciler Türk Eğitim Derneği Burslu Öğrenci Tespit Komisyonu ve Yönetim Kurulu Kararıyla burs almaya hak kazanır. Öğrenci değerlendirmeleri kontenjanlarımız dahilinde ve okulların öğrenci alım prosedürleri dikkate alınarak gündüzlü/yatılı eğitim almak üzere yapılmaktadır.
 
Not: Sınav sonuçları açıklandığında ilgili sayfa link olarak sitemize eklenecektir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.