2019 Bilfen Giriş Sınavı

2019 Bilfen Giriş Sınavı
2019-2020 eğitim öğretim yılı için Bilfen Giriş Sınavı tarihleri açıklandı. Her sene düzenli olarak düzenlenen Bilfen Öğrenci Seçme Sınavı bu yıl 23 Şubat 2019 Cumartesi günü yapılacak.
Bilfen Okulları tarafından yapılan duyuruya göre Bilfen Giriş Sınavına, şu anda okullarında 3. 4. 5. 6. 7. sınıflarında okuyan öğrenciler katılabilecek. 1. Sınıflar başvuru sırasıyla, 2. ve 3. sınıflar mülakatla alınacaktır.
Başvurular 2 adet vesikalık fotoğraf ve nufüs cüzdanı fotokobisi ile öğrencinin eğitim görmek istediği okula velisi tarafından yapılacaktır. 150 TL bağış alınacaktır.
 
BİLFEN OKULLARI GİRİŞ SINAVI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

BİLFEN Okulları Giriş Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sonuçların ne zaman açıklanacağı konusunda net bilgi alınınca haberimize eklenecektir.
 
BİLFEN OKULLARI GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ (Link sonuçlar açıklandığında aktif edilecektir.)

BİLFEN Okulları Giriş Sınavı Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Bilfen Giriş sınavı için son başvuru tarihi 22 Şubat 2019 Cuma günü olarak açıklandı. Bilfen Okulları Kampüsleri ve Bursluluk Sınavı Hakkında detaylı bilgi ve Bilfen Okulları Giriş Sınavı Sonuçları için yukardaki linke tıklayabilirsiniz.

2019 - 2020 öğretim yılında Bilfenli olmak isteyen öğrenciler için geri sayım başladı. 1. sınıflara başvuruları sırasıyla, 2 ve 3. sınıflara mülakatla öğrenci kabul eden Bilfen; 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflara ise 23 Şubat Cumartesi günü yapılacak “Bilfen Giriş Sınavı” ile öğrenci alacak.

Akademik başarısını kendine özgü uyguladığı eğitim – öğretim programları ile harmanlayan Bilfen Okulları, 31 yıllık eğitim tecrübesini şimdi de yeni öğrencilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Tüm kampüslerinde 23 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da yapılacak Bilfen Giriş Sınavı için son başvuru tarihi 22 Şubat Cuma olarak açıklandı. Başvurular, 2 adet vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile öğrencinin eğitim görmek istediği okula velisi tarafından yapılabilecek.

Bu yıl İstanbul, Ankara, Kayseri, İskenderun, Antalya, İzmir ve Bursa kampüslerinde toplam 19.000 öğrenciye eğitim hizmeti veren Bilfen Okulları, 2019 - 2020 öğretim yılında Ankara Çukurambar ve Gaziantep’te açılacak yeni kampüsleri ile büyümeye devam edecek.

Bilfen giriş sınavı hakkında detaylı bilgi almak için http://www.bilfen.com adresi ziyaret edilebilir ya da https://farkyarat.bilfen.com/bgs linkinden sınav başvurusu yapılabilir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum