2019 Bilişim Koleji Bursluluk Sınav Sonuçları

2019 Bilişim Koleji Bursluluk Sınav Sonuçları
Bilişim Koleji bursluluk sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı bildirildi. Her yıl Mart ayında gerçekleşen Bilişim Koleji bursluluk sınavı bu yıl da 2-3 Mart tarihlerinde gerçekleştirildi.

Bursluluk sınavından başarılı olan öğrenciler, okuldan burs almaya hak kazanıyorlar. İndirimli ve burslu olarak kolejde okuma fırsatı veren sınava; 2.,3.,4.,5.,6.,7. ve 8.,9.,10. sınıf öğrencileri katılabildi.

Bursluluk Sınavı Sonuçları Perşembe Günü Açıklanacak

Cambiridge ve uluslararası standartlara uygun olarak hazırlanan sınavda öğrencilerin kurşun kalemle işaretleme yapmalarına izin verilmedi. Öğrenciler doğru olarak düşündükleri şıkları tükenmez kalem ile işaretlediler. Bilişim Koleji 2019 bursluluk sınav soruları 3 Mart Pazar günü saat 17:00 itibariyle kolejin kendi web sitesi üzerinden paylaşıldı. Sorulara erişim sağlayan veli ve öğrenciler kendi cevaplarını kontrol edebilme imkanı kazandılar. Tarafsız ve şeffaf bir değerlendirme yapılan bursluluk sınavı sonuçlarının ise 8 Mart 2019 tarihine kadar açıklanacağı bildirildi.

Bilişim’den Öğrencilere Sürpriz Hediyeler

Bilişim Koleji Bursluluk Sınavına katılan öğrencilere matematik, Türkçe, sosyal bilimler ve fen bilimleri alanlarında sorular yöneltildi. Bununla birlikte ilkokul öğrencilerine kodlama ve robotik konularından sorular da soruldu.

Sınava katılan öğrencilere Bilişim Koleji her sene olduğu gibi bu sene de sürpriz hediyeler verileceğini duyurdu.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum