2019 YKS geç başvuru ücreti kaç lira

2019 YKS geç başvuru ücreti kaç lira
Başvuru tarihleri arasında işlemlerini gerçekleştiremeyen adaylar 19 Mart Salı günü geç başvuru yapabilecekler. Geç başvuru gününde her bir sınav için 75 TL başvuru ücreti yatırılmalıdır. Başvuru ücretinin de 19 Mart’ta ödenmesi gerekiyor.

YKS para yatırma işleminin nasıl yapıldığı merak ediliyor. YKS geç başvuru ücreti ne kadar, ödeme nasıl yapılır? Üniversite sınavına girmek isteyen adaylar, ÖSYM tarafından belirtilen tarihlerde başvuru işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı başvuruları 6 Mart tarihinde sona erdi. Geç başvuru gününde her bir sınav için 75 TL başvuru ücreti yatırılmalıdır. Başvuru ücretinin de 19 Mart’ta ödenmesi gerekiyor. YKS başvuruları ile ilgili detaylara haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

YKS GEÇ BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

YKS geç başvuru işlemleri 19 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

YKS GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

TYT/AYT/YDT Her Biri İçin 75 TL ücret ödenecek.

2018-TYT Puanı 200 ve Üzeri Adaylardan, 2019-YKS’nin Hiçbir Oturumuna Girmeden 2018-TYT Puanını 2019-YKS yerleştirmede kullanmak isteyenler için 2019-YKS Başvuru Ücreti/Geç Başvuru Günü Başvuru Ücreti : 20,00 TL/30,00 TL (Geç Başvuru Gününde yapılan Başvurularda Başvuru Ücreti aynı gün ödenmelidir.)

YKS GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NASIL YATIRILIR?

Geç başvuru gününde yapılan başvurularda sınav ücreti, geç başvurunun yapıldığı gün (19 Mart 2019 tarihinde) ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödenmelidir. Bankalardan ücret ödemesi yapılmamalıdır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.