2019 YKS tercih kılavuzu yayımlandı

2019 YKS tercih kılavuzu yayımlandı
2019-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, 20 Haziran 2019 tarihinde ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlandı.

2019 YKS TERCİH KILAVUZU YAYIMLANDI

Kılavuz, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlandı. Adayların, tercihlerini belirlemeden önce tercih süresi içinde ÖSYM'nin internet adresinden yeniden yayımlanacak 2019-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmekte.

2019-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunun Yayımlanması

2019-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, 20 Haziran 2019 tarihinde ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlandı. Kılavuz, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmaktadır. Bu nedenle adayların, tercihlerini belirlemeden önce tercih süresi içinde ÖSYM'nin internet adresinden yeniden yayımlanacak 2019-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2019-Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu
Tablo-3
Tablo-4

DİKKAT: Tercih süresi, 23-29 Temmuz 2019 tarihleri arasındadır. Tercih bildirim işleminizi tamamladıktan sonra "Tercih Süresi" içerisinde https://ais.osym.gov.tr internet adresinden tercihlerinizde değişiklik yapabilirsiniz. Tercih işleminizi tamamladıktan sonra "Tercih Süresi" içerisinde https://ais.osym.gov.tr internet adresinden tercih bilgilerinizi mutlaka kontrol ediniz ve yazıcıdan tercih listenizin bir dökümünü edinerek saklayınız.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.