2020 Seviye Tespit Sınavı Sonuçları Açıklandı

2020 Seviye Tespit Sınavı Sonuçları Açıklandı
3 Ekim'de yapılan “Mühendislik alanları”, “Fizyoterapi ve Rehabilitasyon”, “Ergoterapi”, “Hemşirelik”, “Veteriner Hekimliği” ve “Türkçe/Türk Dili ve Edebiyatı” alanlarında yapılan Seviye Tespit Sınavı sonuçları açıklandı

Anadolu Üniversitesince 03.10.2020 tarihinde “Mühendislik alanları”, “Fizyoterapi ve Rehabilitasyon”, “Ergoterapi”, “​Hemşirelik”, “Veteriner Hekimliği” ve “Türkçe/Türk Dili ve Edebiyatı” alanlarında yapılan Seviye Tespit Sınavı sonuçlarını https://yoksis.yok.gov.tr/DenklikSinavSonuclari/ adresinden öğrenebilirsiniz.

Hukuk alanındaki Seviye Tespit Sınavı ile ilgili olarak sınav işleyişi ve sonuçlarıyla ilgili inceleme ve değerlendirmeler devam etmekte olup sınavla ilgili bilgi ileriki tarihlerde web sayfamızda yayımlanacaktır.

9
61
9
8
8
8
62
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.