21 Nisan 2018 Ehliyet Sınav Soruları, Cevapları ve Sonuçları

21 Nisan 2018 Ehliyet Sınav Soruları, Cevapları ve Sonuçları
2018 yılının 2. ehliyet sınavı uygulandı. 21 Nisan 2018 Ehliyet Sınav Soruları, Cevapları ve Sonuçları ne zaman açıklanacak, detaylar haberimizde...

21 Nisan’da Türkiye çapında gerçekleşen ehliyet sınavında trafik ve çevre dersinden 23 soru, ilk yardım dersinden 12 soru, araç tekniği dersinden 9 soru, trafik adabı dersinden ise 9 soru soru olmak üzere toplam 50 soru sorulmuştu. Soru cevap duyurusu ardından gözler sonuçlara çevrildi. MEB’in yayımladığı sınav takvimine göre sınav sonuçları 3 Mayıs 2018 tarihinde açıklanıyor. MEB, sınavların açıklanmasına dair saat açıklaması yapmıyor. İşte 21 Nisan ehliyet sınav soruları ve cevapları MEB son dakika açıklamaları...

21 Nisan 2018 Tarihinde Yapılan Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı Soru ve Cevap Anahtarları açıklandı

EHLİYET BARAJ PUANI KAÇ?

12 tanesi ilk yardım, 23 tanesi trafik, 9 tanesi motor, 6 tanesi trafik adabı soruları olmak üzere toplam 50 sorudan yapılan ehliyet sınavına katılan sürücü adayları baraj puanını araştırıyor. Bu 50 sorudan 35 doğru yapanlar, bir sonraki direksiyon sınavına girmeye hak kazanacak. Yazılı sınavda baraj puanı 70'dir.

21 NİSAN EHLİYET SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı’nın takvimine göre 21 Nisan'da düzenlenen MTSK ehliyet sınav sonuçları 3 Mayıs'ta açıklanacak. Adaylar, ehliyet sınav sonuçlarını Milli Eğitim Bakanlığı'nın http://www.meb.gov.tr/ resmi internet adresi üzerinden açıklanacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.