21 Şubat Üçler Temel Lisesi Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

21 Şubat Üçler Temel Lisesi Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
21 Şubat Üçler Temel Lisesi Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları Ne zaman açıklanacak?

Üçler Temel Lisesi Bursluluk Sınavı başvuruları başladı. 2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılı kapsamında burslu eğitim imkanı sunacak olan Üçler Lisesi Bursluluk Sınavı 9. 10. 11. sınıfta okuyan öğrenciler için yapılacak. Üçler Lisesi Bursluluk Sınavına başvurmak isteyen öğrenciler, Üçler Lisesi Bursluluk Sınavı için Ön Kayıt formunu doldurarak düzey belirleme sınavına katılabilirler. Üçler Koleji Bursluluk Sınavı ile ilgili detaylar ve Üçler Temel Lisesi Bursluluk Sınavına katılmak için TIKLAYINIZ.

Üçler Temel Lisesi Bursluluk Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ

Üçler Temel Lisesi Bursluluk Sınavı, 21 Şubat Pazar günü yapılacak.  Bursluluk Sınavı ile ilgili detaylı bilgiler için aşağıdaki iletişim bilgilerinden Üçler Temel Lisesine erişebilirsiniz. 

ÜÇLER TEMEL LİSESİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Üçler Temel Lisesi Düzey Belirleme, Öğrenci Kabul ve Bursluluk Sınavı Lise 9-10-11. sınıflar için düzenlenecek. Üçler Temel Lisesi Bursluluk Sınavı Sonuçları, 21 Şubat tarihindeki sınav sonrasındaki sonuç değerlendirme işlemlerinin tamamlanmasını müteakiben açıklanacak. Sınav sonuçlarını öğrenmek ve takip etmek için yukardaki linke tıklayabilirsiniz. 

ÜÇLER LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres:     Kızılırmak Sokak No:21 - Kocatepe - 06640 - ANKARA

Tel:           0 312 419 10 10

Faks:       0 312 419 06 06

E-Mail:     info@uclerlisesi.k12.tr 

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.