26 Mart 2016 Sınav Koleji Bursluluk Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

26 Mart 2016 Sınav Koleji Bursluluk Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Sınav Koleji Bursluluk Sınavı 26 Mart Cumartesi günü yapıldı. 4. 5. 6. 7. 8. 12. sınıflara ve 9. sınıflar için de TEOG başarısına göre öğrenci alınacak.

Sınav Koleji Bursluluk Sınavı Ne Zaman? Sınav Koleji Bursluluk Sınavı Saat Kaçta Yapılacak? Sınav Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Sınav Koleji 2016- 2017 Kayıt Ücretleri Ne Kadar? 

Sınav Koleji Bursluluk Sınavı Başvurularını Online olarak 1 Mart 2016 tarihinden itibaren yapabilirsiniz.

Sınav Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ 

Özgün eğitim modeli eğitim ve öğretimde fark yaratmaya çalışan Sınav Koleji, öğrencilerin doğru bilgiye ulaşmalarında rehberlik ederek, gelişmeye ve yeniliklere açık, bir yaklaşım ve anlayışla çalışmalarına devam etmektedir. Sınav Koleji Bursluluk Sınavı 26 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınav Koleji Bursluluk Sınavı sonuçları ve Sınav Okullar Kayıt Ücretleri ile ilgili bilgilere aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sınav Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları

Sınav Koleji Bursluluk Sınavı  sonuçları, 26 Mart 2016  tarihinde gerçekleştirilecek olan Bursluluk Sınavı sonuçlarının okul yönetimi tarafından değerlendirilmesini müteakiben açıklanacak. Sınav Koleji Bursluluk Sınavı sonuçları ve bursluluk bilgileri ile ilgili bilgiler için yukardaki linke TIKLAYINIZ

DETAYLI BİLGİ İÇİN SINAV KOLEJİNİ ARAYIN

TEL : 444 7 684
FAKS : 0312 287 20 87

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum