27-28 Şubat Özel Hatem Okulları Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

27-28 Şubat Özel Hatem Okulları Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
27-28 Şubat Özel Hatem Okulları Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Özel Hatem Okulları Bursluluk Sınavı 27-28 Şubat 2016 tarihinde yapılacak. Hatem Bursluluk Sınavına Hatem Bursluluk Sınavı'na 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11. sınıflar için kayıt yaptırabilirsiniz.  2016-2017 Eğitim Öğretim döneminde öğrencilere burslu eğitim imkanı sunacak olan Hatem Okulları, hızla büyüyerek 3 yılda 99 şubesiyle Türkiye'nin çeşitli yerlerinde eğitim vermeye devam etmekte. Özel Hatem Okulları Bursluluk Sınavı ile ilgili detayları ve Hatem Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ.

ÖZEL HATEM OKULLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Özel Hatem Okulları Bursluluk Sınavı Ne Zaman? Özel Hatem Okulları Bursluluk  Sınavı Saat Kaçta Yapılacak? Hatem Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Özel Hatem Koleji  2016- 2017 Kayıt Ücretleri Ne Kadar? 

Özel Hatem Okulları Bursluluk Sınavı 27-28 Şubat 2016 Cumartesi ve Pazar günü yapılacak. Kayıt yaptırmak ve sınavına girmek istediğiniz Hatem Okuluna göre, sınava girmek istediğiniz seyansı saat 10:00 ya da 14:00 olarak seçebilirsiniz. Özel Hatem Okulları Bursluluk Sınavı başvurusu, Bursluluk Sınavı Sonuçları ve Kayıt Ücretleri ile ilgili bilgilere aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

HATEM OKULLARI BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Hatem Okulları Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı Sonuçları, sınavlar ile ilgili değerlendirmenin tamamlanmasının ardından 7 Mart 2016 Pazartesi günü açıklanacak. Sınav sonuçlarını güncel olarak takip etmek için yukardaki linke tıklayabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
3 Yorum