27 Şubat 2016 İhlas Koleji Okula Kabul ve Bursluluk Sınav Soruları Cevaparı ve Sonuçları

27 Şubat 2016 İhlas Koleji Okula Kabul ve Bursluluk Sınav Soruları Cevaparı ve Sonuçları
Bu yazımızda sizlere 27 Şubat 2016 İhlas Koleji Okula Kabul ve Bursluluk Sınav Soruları Cevaparı ve Sonuçları ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

İhlas Koleji Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı tarihlerini açıkladı. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı için düzenlenecek olan Bursluluk Sınavı 27 Şubat 2016 tarihinde yapılacak. İhlas Koleji Bursluluk sınavına 4. 5. 6. ve 7. sınıflar girebilecek. İhlas Seviye Koleji  Bursluluk Sınavı ile ilgili detaylar, sınav yeri ve saati, sınav başvuru koşulları için TIKLAYINIZ. 

İhlas Seviye Koleji Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre belirli oranlarda burs verilecek. ​​İhlas Koleji Bursluluk sınavına başvuru için okula giderek direk başvuruda bulunabilir ya da online başvuru için TIKLAYABİLİRSİNİZ

İhlas Koleji Giriş Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İhlas koleji öğrenci kabul sınavı sonuçları, sınavı sonuçlarının değerlendirilmesi ve puanlandırılmasını müteakiben ve  Sınavın yapıldığı 27 Şubat tarihinden sonraki 2 hafa içinde açıklanacak. 

İhlas Koleji Bursluluk Sınav Sonuçları için TIKLAYINIZ

İhlas Koleji Giriş Sınavı Hangi Sınıflar için Düzenleniyor?

İhlas Koleji Bursluluk ve Giriş Sınavı, şu anda  4. 5. 6. 7. sınıfta okuyan öğrenciler için düzenleniyor. 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
20
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.